köszönöm hála elégedettség lélekgyógyítás boldogság

Amibe energiát teszünk, az növekedni kezd. Energiánk nagy részét készségesen és sokszor tudattalanul adjuk félelmeinknek, szorongásainknak és aggodalmainknak. Egyre csak növekedik bennünk a rossz érzés. Mindig, amikor rosszul érezzük magunkat a bőrünkben jusson eszünkbe, ahelyett, hogy újabb energiát pazarolnánk rossz érzéseink táplálására fordíthatjuk arra is az energiát, hogy önmagunkat töltsük fel vele.

Ennek leggyorsabb és legegyszerűbb módja a hála. Ugyanis a hála a legkönnyebben alkalmazható pozitív, teremtő energiaforrás. Amint erre az útra tereljük a figyelmünket, máris észre fogjuk venni, hogy jobban érezzük magunk a bőrünkben.

köszönöm hála elégedettség lélekgyógyítás boldogság

A hálát adni az egyik legősibb és legelterjedtebb pozitív cselekedet. Majdnem minden vallásban és kultúrában megtalálható. Gondoljunk csak például az amerikai Hálaadás ünnepre, a katolikus hálát adó imákra vagy az asztali áldásra.  

A hála erősíti az elégedettség érzését, segít mások és önmagunk elfogadásában és csökkenti a bennünk lévő feszültségeket. Lehetőséget kínál a megbocsátásra és már a pillanatnyi hangulatunkat is jobbá varázsolja.

köszönöm hála elégedettség lélekgyógyítás boldogság

Mindehhez nem kell mást tennünk, mint fogni egy papírt és egy tollat és felírni bármit, amiért hálásak lehetünk. Lehet ez egy elért eredmény, egy szép falevél, amit az úton láttunk. De lehetünk hálásak a szüleinknek pusztán már azért, mert életet adtak nekünk. Ez már csak rajtunk múlik.  El sem fogjuk hinni, milyen gyorsan telnek meg a sorok és vele együtt a jó érzések is a lelkünkben.

Egy kis hallgatni valónak pedig :Kowalsky meg a Vega

https://www.youtube.com/watch?v=jadtGMYYZBg